Inschrijven kampen Kapellen

Inschrijving kampen Kapellen

leeftijd 4-16 jaar.

Vul het onderstaande formulier in om u voor één van onze jeugdkampen in te schrijven:

Naam deelnemer (verplicht)

Voornaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Contactgegevens ouder 1 / Telefoonnummer (verplicht)

Contactgegevens ouder 2 / Telefoonnummer

Geboortedatum (verplicht)

Selecteer kamp

Bent u reeds lid op tennisclub Cepa ? + €15 clubbijdrage niet-leden (zomerlid 2021 Cepa).

Welke ervaring (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)
Check het e-mail dubbel aub. Indien foutieve ingave kunnen we u geen bevestigingsmail voor deze inschrijving versturen.

Voor- of nabewaking (€15 voor week)

Verzekering :
Als een derde persoon schade aanricht, dan is die derde persoon aansprakelijk. En moet hij je medische kosten vergoeden. (vb , Als persoon A zijnde bent u niet verzekerd wanneer persoon A tegen persoon B met een tennisracket slaat) alsook schade toebrengen aan de zaal of materiaal zal eveneens niet door ons verzekerd zijn.
Vaak sluit die derde persoon een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid (familiale polis) met een verzekeringsmaatschappij. Dan betaalt de verzekeringsmaatschappij de medische kosten.
Verzekering (€5)

Annulatieverzekering-ziekteverzekering
(€10, als de annulatie schriftelijk gebeurt en meer dan 5 dagen voor aanvang van de tennisstage, zal u het volledige inschrijvingsgeld (verminderd met het bedrag dat u betaald heeft voor de verzekering zelf) terugkrijgen. Als u annuleert minder dan 5 dagen voordat de stage begint, krijgt u de helft van het totale bedrag terug. Als een deelnemer ziek wordt in de loop van de stage, ontvangt u 50% van het inschrijvingsbedrag van de niet-deelgenomen dagen. In dat laatste geval is het verplicht een doktersattest op te sturen, dit binnen de 30 dagen.
Als u geen annulatie-ziekteverzekering heeft afgesloten, is het onmogelijk om bij ziekte het inschrijvingsgeld terug te vorderen. Ook bij annulatie van een stage of als een deelnemer afwezig is zonder meer, zal steeds het volledige inschrijvingsbedrag betaald moeten worden aan Focus tennis/Padel academy.).

Vergeten te betalen?
Dan blijft de inschrijving geldig, annuleren kan enkel schriftelijk.

Uw vraag of opmerking

Hoe bent u tot bij ons gekomen

hiermee geef ik toestemming dat wij foto's mogen posten op onze Facebook like pagina van uw kind zodat u de vorderingen en plezier live kan volgen ( like pagina : focus tennis Kapellen-Ekeren-Brasschaat ). Kinderen worden niet met naam op Facebook benoemd.

Akkoord met onze voorwaarden (verplicht aan te vinken)

Onze voorwaarden :

Gelieve uw inschrijvingsbedrag binnen de 7 dagen te storten op rekening BE58 0017 5793 8979 met mededeling van deelnemer en locatie en datum tenniskamp.
Gelieve de betaling nog niet te voltooien alvorens de inschrijving is bevestigd via mail.
Uw inschrijving is definitief nadat we dit via mail bevestigen.

Indien u voor een annulatie verzekering kiest

Als de annulatie schriftelijk gebeurt en meer dan 5 dagen voor aanvang van de tennisstage, zal u het volledige inschrijvingsgeld (verminderd met het bedrag dat u betaald heeft voor de verzekering zelf) terugkrijgen.
Als u annuleert minder dan 5 dagen voordat de stage begint, krijgt u de helft van het totale bedrag terug.
Als een deelnemer ziek wordt in de loop van de stage, ontvangt u 50% van het inschrijvingsbedrag van de niet-deelgenomen dagen. In dat laatste geval is het verplicht een doktersattest op te sturen, dit binnen de 30 dagen.

Als u geen annulatie-ziekteverzekering heeft afgesloten, is het onmogelijk om bij ziekte het inschrijvingsgeld terug te vorderen. Ook bij annulatie van een stage of als een deelnemer afwezig is zonder meer, zal steeds het volledige inschrijvingsbedrag betaald moeten worden aan Focus tennis/Padel academy.

Indien u 2 inschrijvingen kort na elkaar hebt ingegeven is het mogelijk dat u maar 1 automatische bevestigingsmail ontvangt.

 

Schrijf je in voor onze kampen!