Annulatie-ziekteverzekering

Annulatie-ziekteverzekering

Indien u voor een annulatie verzekering kiest.

Als de annulatie schriftelijk gebeurt en meer dan 5 dagen voor aanvang van de tennisstage, zal u het volledige inschrijvingsgeld (verminderd met het bedrag dat u betaald heeft voor de verzekering zelf) terugkrijgen.
Als u annuleert minder dan 5 dagen voordat de stage begint, krijgt u de helft van het totale bedrag terug.
Als een deelnemer ziek wordt in de loop van de stage, ontvangt u 50% van het inschrijvingsbedrag van de niet-deelgenomen dagen. In dat laatste geval is het verplicht een doktersattest op te sturen, dit binnen de 30 dagen.

Als u geen annulatie-ziekteverzekering heeft afgesloten, is het onmogelijk om bij ziekte het inschrijvingsgeld terug te vorderen. Ook bij annulatie van een stage of als een deelnemer afwezig is zonder meer, zal steeds het volledige inschrijvingsbedrag betaald moeten worden aan focus tennis/Padel academy

In geval van overmacht aan de zijde van focus Tennis/padel academy (tennisstage kan bijvoorbeeld niet doorgaan omwille van staking, lockdown, oorlog, …) kan de klant geen beroep doen op de annulatie-ziekteverzekering om een terugbetaling te verkrijgen in dit geval krijgt u een tegoedbon voor een ander kamp.

Schrijf je in voor onze kampen!