Inschrijven kampen Kapellen

Inschrijving kampen Padel Kooike Kapellen

leeftijd 4-14 jaar.

Vul het onderstaande formulier in om u voor één van onze jeugdkampen in te schrijven:

Naam deelnemer (verplicht)

Voornaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Rijksregisternummer

Contactgegevens ouder 1 / Telefoonnummer (verplicht)

Contactgegevens ouder 2 / Telefoonnummer

Geboortedatum (verplicht)

Selecteer kamp

Welke ervaring (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)
Check het e-mail dubbel aub. Indien foutieve ingave kunnen we u geen bevestigingsmail voor deze inschrijving versturen.

Voor- of nabewaking (€15 voor week)

Annulatieverzekering-ziekteverzekering

(€15, als de annulatie schriftelijk gebeurt en meer dan 5 dagen voor aanvang van de tennisstage, zal u het volledige inschrijvingsgeld (verminderd met het bedrag dat u betaald heeft voor de verzekering zelf) terugkrijgen. Als u annuleert minder dan 5 dagen voordat de stage begint, krijgt u de helft van het totale bedrag terug. Als een deelnemer ziek wordt in de loop van de stage, ontvangt u 50% van het inschrijvingsbedrag van de niet-deelgenomen dagen. In dat laatste geval is het verplicht een doktersattest op te sturen, dit binnen de 30 dagen.
Als u geen annulatie-ziekteverzekering heeft afgesloten, is het onmogelijk om bij ziekte het inschrijvingsgeld terug te vorderen. Ook bij annulatie van een stage of als een deelnemer afwezig is zonder meer, zal steeds het volledige inschrijvingsbedrag betaald moeten worden aan Focus Sportkampen.).

Vergeten te betalen?
Dan blijft de inschrijving geldig, annuleren kan enkel schriftelijk.

Uw vraag of opmerking

Hoe bent u tot bij ons gekomen

hiermee geef ik toestemming dat wij foto's mogen posten op onze Facebook like pagina ( like pagina : focus tennis Kapellen-Ekeren-Brasschaat ). Kinderen worden niet met naam op Facebook benoemd, soms posten we een groepsfoto)

hiermee geef ik toestemming dat mijn kind zelfstandig naar huis mag fietsen of lopen vanuit de Focus Sportkampen

Akkoord met onze voorwaarden (verplicht aan te vinken)

Onze voorwaarden :

Gelieve de betaling nog niet te voltooien alvorens de inschrijving is bevestigd via mail.
Uw inschrijving is definitief nadat we dit via mail bevestigen. (binnen 7 dagen ontvangt u een mail van ons, indien dringende gevallen (als u inschrijft voor een kamp dat start binnen enkele dagen) dan vraag ik u om mij te contacteren op het nummer 0478846372

Indien u voor een annulatie verzekering kiest

Als de annulatie schriftelijk gebeurt en meer dan 5 dagen voor aanvang van de tennisstage, zal u het volledige inschrijvingsgeld (verminderd met het bedrag dat u betaald heeft voor de verzekering zelf) terugkrijgen.
Als u annuleert minder dan 5 dagen voordat de stage begint, krijgt u de helft van het totale bedrag terug.
Als een deelnemer ziek wordt in de loop van de stage, ontvangt u 50% van het inschrijvingsbedrag van de niet-deelgenomen dagen. In dat laatste geval is het verplicht een doktersattest op te sturen, dit binnen de 30 dagen.

Als u geen annulatie-ziekteverzekering heeft afgesloten, is het onmogelijk om bij ziekte het inschrijvingsgeld terug te vorderen. Ook bij annulatie van een stage of als een deelnemer afwezig is zonder meer, zal steeds het volledige inschrijvingsbedrag betaald moeten worden aan Focus Sportkampen.

Indien u 2 inschrijvingen kort na elkaar hebt ingegeven is het mogelijk dat u maar 1 automatische bevestigingsmail ontvangt.

 

Schrijf je in voor onze kampen!