Tussenkomst ziekenkas

Tussenkomst van het ziekenfonds

Graag vragen wij jullie de nodige documenten van de ziekenkas mee te nemen zodat wij deze kunnen invullen (gelieve dit bij aanvang van kampweek in te dienen bij onze hoofdmonitor).

Fiscaal attest

We maken pas een fiscaal attest op bij aanvraag.

Verzekering

Kinderen die een vtv kaart hebben aangevraagd bij tennisclub cepa zijn automatisch ook verzekerd voor persoonlijke ongevallen voor de tenniskampen op tennisclub cepa , voor ziek Worden is geen Verzekering voorzien ,wel kan u kiezen voor een annulatie verzekering ( €10 )  schade of diefstal wordt ook niet verzekerd . Indien jullie nog geen vtv aansluiting hebt bij tennisclub cepa kunnen wij u verzekeren voor het tenniskamp.
Graag vragen we u om dit 4 weken voor aanvang tenniskamp door te geven zodat wij alles in orde kunnen brengen , deze extra kost bedraagt € 5.

Middagpauze

De middagpauze is onder begeleiding van de monitoren. De deelnemers zorgen elke dag zelf voor een lunchpakket en drank (tenzij anders vermeld). Alle deelnemers blijven tijdens de middagpauze op de sportweek. Na de lunch kunnen de kinderen vrij sporten vanaf 12.45-13.30 u.

 

Schrijf je in voor onze kampen!