Onze locaties

KAPELLEN (4-18j)

Tennisclub Cepa is onze nieuwe hoofdlocatie waar u ook terecht kan voor tennislessen bij ADVANTAGE. Deze club beschikt over 9 outdoorbanen en 7 indoorbanen met bos en een groot grasveld. Deze omgeving biedt ons de mogelijkheid om een perfect 5-daags tenniskamp te organiseren. Tijdens dit kamp wordt de focus gelegd op tennis, balvaardigheidstraining en coördinatieoefeningen voor starters.

EKEREN (4-16j)

Tennisclub FOCUS is gevestigd in het sportcomplex Basic-Fit. Het complex bestaat uit 2 outdoortennisbanen, 4 squashvelden en een bowling. Bij regenweer garanderen we altijd een indooractiviteit. Dit kamp biedt veel variatie. Tennis wordt afgewisseld met bowling, squash, voetbal, basketbal, coördinatie- en balvaardigheidstraining en leuke kinderspelletjes voor de kleinsten. Het sportcomplex is gelegen op 1 minuut van de afrit Kapellen/ Hoevenen A12 (5 min. van sportcentrum Peerdsbos, afrit Brasschaat).

BRASSCHAAT (4-12j)

In Sportcentrum Peerdsbos kunnen we gebruik maken van de nieuwe indoorsporthal en het outdoorkunstgrasveld. Tijdens de middagpauze kunnen de kinderen zich uitleven in de grote speeltuin van het complex of in De Melkerij. Tijdens dit tenniskamp leggen we de nadruk op tennis, balvaardigheidstraining en coördinatieoefeningen. Ideaal dus voor kinderen met weinig of geen ervaring.

Schrijf je in voor onze kampen!