FSB

Onze nieuwe atractie voor de kids op padel Leugenberg.

Bij regenweer kunnen de kids squash, bowling en minigolf spelen!

20220812-BuenasOpen-Webres-MatsPalinckx-76

Sportkampen van 5 dagen

Lees verder

bannertornooi

Onze Focus mascotte komt elke week langs om de kinderen te bezoeken!

Onze F?cus mascotte komt elke week de kindjes verrassen met een bezoekje

Welkom allemaal !

Zin om te leren padellen ? De Focus sportkampen nodigt jou (vanaf 4 jaar) uit om samen met ons jouw padeltalent te ontdekken en verder te ontwikkelen. Wij zorgen voor padellessen in samenwerking met Belgium Padel Academy, de grootste padel academy van de Benelux.

Wat is padel ? Padel is de snelst groeiende sport ter wereld en net daarom willen wij deze sport ook kunnen aanbieden aan kinderen en volwassenen. Voor meer info kan u gaan naar : https://belgiumpadelacademy.com/clubs/leugenberg/

De Focus sportkampen nodigt jou tijdens ALLE VAKANTIES uit om samen met ons je talent te ontdekken of verder te ontwikkelen met ons racket- omnisport en FUN kamp. Wij zorgen voor een week vol FUN en sportplezier onder professionele begeleiding van een enthousiast team. Voor ons is het belangrijk dat jij je welkom voelt. JIJ staat centraal!

Dit jaar heb je keuze uit 17 kampen op 3 locaties. Voor ieder wat wils. Je kan bij ons terecht voor ,racket- omnisport en FUN kamp, padel-tienerstages en padel-volwassenstages.

Onze doelstelling bestaat niet enkel uit vooruitgang , maar we willen iedereen ook een onvergetelijke week garanderen waar hij/zij nog heel veel mooie herinneren aan overhoudt.

Schrijf je in voor onze kampen!